Betalning av hyran

Det finns enkla, bekväma och trygga sätt att betala hyran på. Tryggheten är viktig för både dig som kund och för våra medarbetare. Därför tar vi av säkerhetskäl inte emot kontanter på vårt kontor. Läs här nedanför om hur du kan betala hyran.

Betala via bank eller internet

Om du betalar via bankgiro eller internet, så använder du det inbetalningskort som kom med din hyresavi. Om du tappat bort hyresavin kan du gå in på MINA SIDOR där kan du se OCR-numret på din hyresavi eller ringa kontoret så skickar vi en ny avi till dig. Om du skriver ett eget inbetalningskort, då är det viktigt att du skriver ditt namn, din adress och kontraktsnummer.

Du måste också skriva att mottagaren är Vårgårda Bostäder AB, samt ange vårt bankgironummer 595-9127.

Så fungerar autogiro

Autogiro innebär att hyran dras automatiskt från ditt bank- eller personkonto. Du kan lita på att din hyra alltid betalas i tid, även när du är bortrest. Det enda du måste se till är att det finns pengar på ditt konto på förfallodagen. Saknas det täckning, dras inga pengar. Du får som vanligt en hyresavi så du kan se hur mycket hyran är. Pengarna dras vid månadsskiftet.

 

Betala hyran i tid

Det är viktigt att hyran betalas i tid - senast sista vardagen i varje månad. Om du inte betalar hyran i tid riskerar du att förlora ditt hyreskontrakt. Du får ett inbetalningskort från oss i god tid. Om du av någon anledning skulle bli efter med hyran är det viktigt att du genast kontaktar oss. Ett smart sätt att betala hyran är via autogiro, då beloppet dras direkt från ditt bankkonto.