Mina sidor

Här kan du som bor hos oss få aktuell information som rör ditt boende – men även du som funderar på att bli hyresgäst kan ta del av den.

För att kunna ha tillgång till MINA SIDOR och boka lediga objekt måste du vara registrerad som användare och logga in med personnummer och PIN-kod.

På MINA SIDOR kan du som hyresgäst få en hel del övrig information som gäller ditt boende, göra felanmälningar, kontrollera hyresavin mm.

På MINA SIDOR kan du som fyllt 16 år göra en intresseanmälan och uppdatera din intresseanmälan. För att få boka lediga lägenheter måste man flyllt 18 år.


Registrera dig först som användare

Första gången du vill logga in som hyresgäst krävs det av säkerhetsskäl att du anger ditt OCR-nummer (finns på din hyresavi). Sedan är det bara att följa instruktionerna.

Om du som icke hyresgäst vill logga in, för att t ex anmäla dig i vårt intresseregister, måste du först registrera dig. Följ bara instruktionerna.

Har du som söker ny bostad redan registrerat dig, och därmed finns i vårt intresseregister, rekommenderar vi att du ändå passar på att logga in och uppdatera dina uppgifter.

Om uppdatering inte sker avregistreras kunden automatiskt på dagen tolv (12) månader efter att du senast var inloggad.

Logga in

Person-/Organisationsnr.

PIN-kod  


Glömt din PIN-kod?
Registrera dig